Stenders Dubbel D Vermaak

Deze speciale versie van memory met memmen is speciaal gemaakt voor Rob Stenders, de DJ die zo aardig was om ons onze 5 minutes of fame te bezorgen op de nationale radio.
In deze versie is Rob te vinden met zijn Sidekicks, vaste gasten en alle andere dingen die hij lief heeft!

Stenders begon in 1980 bij Radio Flamingo en stapte in 1981 over naar Radio Paloma in Poppel, België. In de nacht van 3 op 4 december 1985 [1] maakte Stenders, voor de VARA, zijn debuut op de nationale radio in het radioprogramma Muziek in de nacht, de eerste plaat die hij afkondigde was Bicycle Race van Queen.

In 1987 vertrok Stenders naar Radio Veronica waar hij Adam Curry opvolgde, maar keert in 1997 en later nogmaals in 2007 weer terug bij de VARA waar hij vanaf 7 mei 2007 het programma Stenders Eetvermaak maakte. De laatste uitzending van Stenders Eetvermaak voor de VARA was op 29 juli 2010. Stenders moest stoppen met het programma vanwege de nieuwe publieke omroepen, zoals PowNed, die tot het publieke bestel toetreden, en omdat BNN meer zendtijd krijgt. Daarbij presenteerde hij ook het eerste deel van het driedelige programma The Best of 2night op Radio 2.

Sinds september 2010 is Stenders werkzaam bij PowNed als hoofd radio. Ook maakt hij voor die omroep een radioprogramma op vrijdagmiddag tussen twee en vier in de oude zendtijd van RabRadio, genaamd RobRadio en op vrijdag tussen tien uur 's avonds en één uur 's nachts met Stenders Latevermaak op 3FM. Ook de vaste sidekicks van Stenders, Jelmer Gussinklo en Bert van Lent zijn met hem mee gegaan naar PowNed. Daarnaast is Stenders sinds 7 september 2011 elke woensdagavond te beluisteren op Radio 6 met het programma Rob Stenders. Tevens schreef hij zijn autobiografie "Stenders Leesvermaak".

Sinds 4 november presenteert Stenders op 192tv wekelijks zijn programma Freak-O-Lympics en zal hij daar ook mede het kerstprogramma verzorgen.Like memmery op Facebook!