Switch to the english version

Adverteren

Een banner op onze website wordt meer dan 40.000 maal per maand gezien.

Wij werken met twee verschillende formaten banners. Er is een banner met het formaat 336 x 60 pixels zal zichtbaar zijn aan de rechterkant van de pagina.

Ook is het mogelijk om een banner van 590 pixels breed te plaatsen, deze banner is dan 100 pixels hoog. UIteraard kan er in overleg ook voor een andere hoogte maat worden gekozen.

Banner

UW ADVERTENTIE HIER

Banner met afmeting: 336 x 60 pixels max. 8 kB, 256 kleuren, niet animerend/bewegend, bestandsformaat .gif of .jpg

UW ADVERTENTIE HIER

Banner met afmeting: 600 x 100 pixels max. 8 kB, 256 kleuren, niet animerend/bewegend, bestandsformaat .gif of .jpg

Prijzen in Euro

Opties Homepage Vervolgpagina
  6 maanden 6 maanden 12 maanden
Banner 336 x 60 € 275 € 245 € 375
Banner 600 x 100 € 395 € 355 € 485

Voorwaarden

Adverteren op de website is voor iedereen mogelijk. De webredactie behoudt zich het recht voor advertenties te weigeren. Plaatsing op de homepage kan vanaf minimaal 6 maanden. De duur van de overeenkomst voor uitlegpagina's is eveneens minimaal 6 maanden. Materiaal moet in bovenstaande specificaties uiterlijk 10 werkdagen voor contractperiode digitaal aangeleverd worden bij de webmaster. Annulering kan alleen schriftelijk tot uiterlijk 14 werkdagen voor het begin van de contractperiode. Reserveren voor een bepaalde maand behoort tot de mogelijkheden. In bijzondere gevallen kunnen in overleg oplossingen gevonden worden.

Mocht u geïnteresseerd zijn om een banner te plaatsen of vragen/opmerkingen hebben kunt u het contactformulier hieronder invullen en wij zullen dezelfde dag nog reageren.

De velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplichtNu in het spel....

Klik om met deze borsten te spelen!Klik om met deze borsten te spelen!Klik om met deze borsten te spelen!